A Matrixonline.hu Kft. fő tevékenységi körei

Cégünk fő profilja szerint internetes weboldal- és webáruház készítéssel, számítógépes hálózatok építésével és menedzselésével foglalkozik. Munkáink között megtalálható a legegyszerűbb néhány oldalas weboldaltól kezdve egészen a komplex webáruházakig mindenféle internetes portál, portálrendszer. Ügyfeleink részére teljeskörű informatikai szolgáltatásokat kínálunk, beleértve az informatikai eszközök beszerzésétől kezdve a hálózatok tervezésén és kivitelezésén át egészen a szükséges szoftverek telepítését és oktatását. Partnereinket a rendszerek kivitelezése után sem hagyjuk magára, eseti és/vagy általános rendszer-felügyeleti szerződés keretében folyamatos rendelkezésre állással biztosítjuk a meglévő számítógépes rendszer működtetését. Ügyfeleink között megtalálhatóak a legkisebb vállalkozásoktól kezdve a több száz millió forint forgalmú KKV-k is, melyek mindegyikének igényeik és költségkeretüknek megfelelően keressük meg a személyre szabott, optimális informatikai megoldásokat.

Tekintse meg összes tevékenységi körünket

Cégtörténet, előzmények:

A Matrixonline.hu Kft. 2010 márciusában alakult a Qweb Internet Technológia Bt. (2005-2010) utódjaként. Célunk, hogy elérhető áron biztosítsunk Internetes- és desktop szoftverfejlesztést illetve számítógépes hálózatokkal kapcsolatos szolgáltatásokat.

Ügyvezető igazgató rövid bemutatása

Én, Imre László, mint a Matrixonline.hu Kft. ügyvezető igazgatója a 2000-es évektől foglalkozok web alapú alkalmazások fejlesztésével. Ahogy szinte mindenki aki ezen a szakterületen tevékenykedik, jómagam is kisebb honlapok elkészítésével kezdtem még a középiskolás / egyetemi évek alatt. A folyamatosan fejlődő technológiát követve 2010-ben Kft. formájába öntöttem azon vágyam, hogy a meglévő és új ügyfeleim részére egyedi, személyre szabott internetes megjelenést tudjak biztosítani. A növekvő internetes kereskedelem hullámát meglovagolva a webáruházak készítésére specializálódtam, az elért eredmények a Referenciák alatt megtekinthetőek.

Fő technológiák, fejlődési szakaszok

  • 2010-től Joomla, VirtueMart és WordPress alapú rendszerek fejlesztése
  • 2012-től Opencart alapú webáruház rendszerek fejlesztése (1.4.x, 1.5.x)
  • 2014-től Magento 1.x alapú komplex webáruházak fejlesztése
  • 2016-ban átállás OpenCart 2.x és Joomla 3.x rendszerekre
    2016 évben tudásbázis kiterjesztésével oDoo ERP/CRM rendszerek üzemeltetése
  • 2017-től magas szintű WordPress és OpenCart plugin fejlesztések (banki fizetési átjárók, CRM/ERP rendszer integrációk)