Még nincs, vagy lecserélné meglévő ügyviteli rendszerét?

Ha túl sok különálló programot használ, hogy lefedje céges folyamatait, de ezek a szoftverek nem kommunikálnak egymással, integrált rendszerre van szüksége. Az Odoo (OpenERP) a világ legdinamikusabban fejlődő nyílt forráskódú vállalatirányítási keretrendszere, amit korábban OpenERP néven ismerhettünk.

Már nem csak az OpenSource ERP megoldások közöttül piacvezető az Odoo, de a hagyományos ERP rendszerek közül is kiemelkedő, és egyre nagyobb piaci részesedést szakít ki magának. Több mint 2 millió felhasználó, 5400+ fejlesztő, 312 új applikáció havonta, 23 nyelven!

Az oDoo rendszernek jelenleg három kiadása létezik:

  • Community – nyílt forráskódú, szabadon felhasználható verzió
  • Enterprise – licencdíjas termék több modullal és támogatással
  • Online – az Enterprise verziót kínálja felhő alapon

Az Odoo sikerének titka a rugalmassága, és egyszerű kezelhetősége, de ugyanakkor az alap üzleti folyamatokat teljes egészében lefedi. Számos moduljai közül a legjelentősebbek a CRM, Értékesítés, Beszerzés, Raktár és Logisztika, Gyártás és Termék életciklus menedzsmenttel, Kontrolling, Karbantartás, POS (Bolt és Étterem), Projekt kezelő Tervezéssel, és természetesen a számlázás és könyvelés is.

A rendszer egyedi modulokkal bővíthető (az Online verzió esetén erre nincs lehetőség), így amennyiben Önnek olyan modulra van szüksége amit a rendszer nem tartalmaz, azt elkészítjük Önnek. Amennyiben ön megfizethető, jól dokumentált, könnyen bővíthető vállalatirányítási rendszert keres, akkor az oDoo egy jó választás lehet. Keresse kollégáinkat bizalommal!