Az évek alatt számos ügyfelünk részére szállítottunk le gondosan válogatott információ-technológiai eszközöket, emiatt 2017-ben hardver kereskedelem tevékenységi körünk bővítésére elindítottuk a matrixwebshop.hu internetes áruházat.

Bővebben…

2017. novemberében új pályázati lehetőség nyílik meg! Vállalkozások új eszközök és szoftverek beszerzéséhez, információs technológia-fejlesztéshez nyerhetnek akár 15 millió forintos támogatást! Fontos, hogy a pályázat szolgáltatások fejlesztéséhez is ideális.

Bővebben…

A WannaCry után egy új változat, a ‘Petya’ névre keresztelt zsarolóvírus kezdett terjedni: először Ukrajna eddigi legnagyobb kibertámadás-sorozatát okozva, majd brit, spanyol, francia, dán, holland, orosz és indiai cégeket bénítva meg. Ez immár a második, világszintű zsarolóvírus-támadás.

Bővebben…

A GINOP-3.2.2-8.2.4-16 Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása felhívás célja, hogy a mikro-, kis- és közepes vállalkozások infokommunikációs fejlesztésével növelje hatékonyságukat, erősítse jövedelemtermelő képességüket, egyúttal fokozza versenyképességüket. Kiemelten fontos, hogy a hazai kkv-k lépést tudjanak tartani a jelen és jövő technikai kihívásaival, technológiai hátterük, üzleti folyamataik és felszereltségük modernizálásával felzárkózzanak […]

Bővebben…

Zsarolóvírusos kibertámadás érte pénteken több angliai kórház informatikai és távközlési hálózatát – írja az MTI. Ugyancsak péntek este a világ több más országából is hasonló támadásokról érkeztek hírek. A Kaspersky világszerte 45 ezer támadást észlelt, a legtöbbet Oroszországban.

Bővebben…

A PayPal-fiókkal rendelkező webezők a napokban egy olyan – ezúttal legitim – emailt kaptak az online fizetési szolgáltatótól, amiben az arról értesíti őket, hogy változásokat vezet be házirendjében.

Bővebben…