Informatikai hálózatépítés
és rendszergazda
szolgáltatások

Weboldal-, webáruház-, és
egyedi szoftverek
fejlesztése

Webtárhely, domain,
e-mail, virtuális szerver,
Cloud, IaaS, SaaS

Hardver-szoftver
értékesítés, szerviz, IT
tartós bérlet

Kamerarendszer
tervezése és kiépítése,
FTP tárhely

Rendezvény- és
hangtechnikai
szolgáltatások

Adatvédelmi tanácsadás - GDPR

Vállaljuk az adatvédelmi tanácsadástól kezdve a teljes auditálási folyamatot, a kapcsolódó adatvédelmi tájékoztatók és szükség esetén szabályzatok elkészítését, a munkatársak oktatását az összes többi teendővel (adatvédelmi tudatosság erősítése, kritériumok felülvizsgálata, jogalapok meghatározása, adatkezelési módszerek szükségesség esetén átszervezése, adatvédelmi hatásvizsgálat, “jogos érdek” alapú adatkezelés esetén érdekmérlegelési teszt elkészítése, stb.) együtt ami a GDPR megfeleléshez szükséges, köztük a DPO feladatok szerződéses ellátását is. Az adatkezelési folyamatokat nem csak informatikai szemszögből, hanem a “hagyományos” ügymeneteknek megfelelően is elemezzük, így biztosítunk teljes körű megoldást ügyfeleink részére.

Adatvédelmi tanácsadónak és DPO-nak nem szükséges szakirányú végzettség (mivel ilyen nem is létezik!), de a jogszabály előírja hogy a pozíciót szakmailag tájékozott, tapasztalt ember lássa el. A megfelelő tudás és ismeretanyag megszerzése és ismerete alap követelmény, emiatt a társaság ügyvezetője elvégzett egy TÜV vizsgával egybekötött adatvédelmi felelős / tisztviselő képzést. Ezek mellett az illetékes külsős kollégákkal és szakjogászokkal együttműködve igyekszünk naprakészen tartani ismereteinket.

Informatikai audit

Az IT audit pontos és átfogó képet ad a cégvezetésnek, a cég aktuális informatikai állapotáról, működési kockázatairól, hatékonyságát növelő lehetőségekről. Informatikai audit szolgáltatásunk segítségével képet kaphat arról, hogy vállalkozásának informatikai rendszerei mennyire biztonságosak és megbízhatóak, továbbá megbizonyosodhat róla, hogy a társaság a különböző jogszabályokban lefektetett követelményeknek megfelelően működik-e.