2015 - kintlévőség kezelő / felszólító alkalmazás

Windows platformú szoftver autó-kereskedéssel és szervizzel foglalkozó ügyfelünk részére. A szoftver a cég által használt ügyviteli rendszer által exportált főkönyvi export állomány alapján a jogszabályokban rögzített tartalommal és gyakorisággal elektronikus levél formájában részletes felszólító levelet küld ki az egyes adós ügyfelek részére.

2014 - termék vonalkód nyomtató alkalmazás

Windows platformra készített alkalmazás, mely vonalkód beolvasása után egyedi csomagcimkét nyomtat a kompatibilis etikett-nyomtató segítségével.

2014 - taxi társaság utas- és fuvar nyilvántartó rendszere

Diszpécserek által használt központi rendelés-kezelő szoftver Windows rendszerre mely együttműködik a telefonközpont szoftverével. A rendszerhez egy a sofőrök által használt (belső használatú) Android alkalmazás is tartozik, mely segíti a kommunikációt a központtal.

2012 - vonalkódos egységcsomag-bevételező szoftver

Egységcsomagok kezelésére fel nem készített számlázó- és készletnyilvántartó program mellé készített segéd-alkalmazás Windows platformra. Segítségével áru bevételezéskor az egyes egységcsomagok vonalkódjainak beolvasása után egy a készletnyilvántartó program által egy lépésben beolvastatható állomány generálódik, ezzel töredékére csökkenve az áru bevételezésére fordított időt.

2012 - szerviz nyilvántartó alkalmazás

Számítástechnikai eszközök forgalmazásával és javításával foglalkozó partnerünk részére készített webes felületű alkalmazás amely saját, telephelyi szerveren fut. A rendszerbe rögzíthetőek az ügyfelek, azok javításra leadott eszközeik minden paraméterrel (gyártói adatok, hibajelenség, garancia státusza, stb). A termék átvételekor a jogszabályoknak megfelelő átvételi elismervény generálódik PDF formátumban. A javítás egyes fázisai szintén rögzítésre kerülnek azok költségvonzataival együtt (alkatrész, munkadíj). A művelet zárásaként szintén PDF formátumba záró javítási munkalap generálódik, amin szerepel az elvégzett javítás minden adata, költsége.