Számítógép értékesítés

Új és használt számítógépek, alkatrészek, kellékek

Egyedi árajánlatkérések tekintetében vállaljuk PC konfigurációk, hálózati eszközök, egyéb informatikai kellékek beszerzését. Kínálatunkban használt és új termékek egyaránt szerepelnek.

Új, brand és épített konfigurációk

Személyre szabottan összeállítjuk a felhasználási célnak legjobban megfelelő számítógépeket, megjelenítőket, perifériákat és egyéb kellékeket. Természetesen kiszolgáló gépeket (szerverek) beszerzését és üzembe állítását is vállaljuk rövid átfutási idővel. HP disztribútor partnerünknek köszönhetően business / enterprise szintű HP hálózati eszközöket tudunk szállítani kedvező áron.

Prémium kategóriás felújított számítógépek

Az általunk forgalmazott prémium kategóriás felújított számítógépek remek választás tárgyai lehetnek újonnan építendő vagy megújítandó számítógépes hálózata részére. Ezen gépek a felső kategóriás, “business” vonalat képviselik, minőségi alkatrészekből precíz mérnöki tervezéssel összeállított konfigurációk. Ezen felújított, használt számítógépek a bolti ár tört részéért megvásárolhatóak és az olcsó új termékeknél hatékonyabb működést, magasabb rendelkezésre állást és hosszabb élettartamot garantálnak.

Szerviz / garancia

Murphy óta tudjuk de mi nem csinálunk belőle problémát. Éppen ezért is vállaltuk, hogy számítógépeinkre és TFT monitorainkra 1 év, minden más termékünkre 6 hónap szavatosságot vállalunk.

Legális szoftvert – használt számítógépekre

A Microsoft® MAR OEM programja lehetővé teszi, hogy az általunk forgalmazott használt számítógépeket eredeti Windows™ 10 operációs rendszerrel előtelepítve, valamint Microsoft® Office irodai csomaggal értékesíthessük az OEM szoftver bolti árának töredékéért. A részletes feltételekről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Csomagküldés

Nem jár Zalaegerszegen? Vagy egyszerűen nincs ideje eljönni? Esetleg nem is éri meg egy egész napon át autózni? Az idő pénz! Ez nem is kérdés. Csomagküldő szolgáltatásunkkal a megrendelt termékeket az ország bármelyik pontjára két munkanapon belül eljuttatjuk, rendkívül egyszerű és kedvező díjszabás mellett.

Tartalomjegyzék

IT tartós bérlet / Informatikai eszközök bérbeadása

 • Régi, elavult, lassú számítógépekkel dolgozik?
 • Levelezése / fájljai átláthatatlan káoszban vannak?
 • Megbízott számítástechnikusa folyamatosan csak ígérget?
 • Számítógépének meghibásodása / adatvesztése katasztrofális lenne?
 • Egy új, modern informatikai környezet kialakítása túl költséges lenne?

Van megoldás.

Tapasztalataink szerint Magyarországon a mikrovállalkozások informatikai infrastruktúrája sok esetben rendkívül elavult. Zömében koros, lassú hardvereken, már nem támogatott (és sokszor bizonytalan eredetű) szoftverekkel zajlik a munkavégzés. Az adatok biztonságára sok esetben egyáltalán nem adnak, emiatt egy hardverhiba vagy vírusfertőzés helyreállíthatatlan károkat okozna. A legtöbb esetben egy-egy esetileg megbízott, bizonytalan szakmai ismeretekkel rendelkező személy, vagy személyek próbálják meg kézben tartani a számítástechnikai eszközöket, orvosolni a felmerült problémákat. Az elmúlt bő egy év (pandémia helyzet) megmutatta, hogy például távmunka támogatás nélkül versenyhátrányba kerülhet a vállalkozás, a globális vírusfertőzések (zsarolóvírusok) elterjedésével pedig mindenki óriási veszélynek van kitéve. Egyáltalán nem elhanyagolható probléma az sem, hogy a bizalmas céges / ügyfél adatok sok esetben ingyenes szoftverek használatával kerülnek feldolgozásra, különféle, magánszemélyek részére biztosított megoldásokon (Google Drive, Microsoft OneDrive, Gmail, különféle fájlküldő szolgáltatások, Facebook Messenger, miegymás), ami igen komoly adatkezelési / adatvédelmi aggályokat vet fel. (Gondoljunk bele: az érintett ügyfelek adatait az azokat kezelő vállalkozás kiszolgáltatja harmadik felek számára. Ez több mint problémás, könnyen perelhető, és egy adatszivárgás esetén borítékolható a magas összegű bírság.) Egy modern informatikai rendszer kiépítésére sok esetben nem áll rendelkezésre a szükséges összeg (vagy nem kívánják egy összegben megterhelni vele a vállalkozás kasszáját). Ezekre a problémákra igyekszünk megoldást kínálni legújabb szolgáltatás-csomagunkkal: az általunk birtokolt minőségi hardvereket (szerverek, munkaállomások, nyomtatók, hálózati eszközök, stb.) havi átalánydíjért bérelhetővé tesszük, melyhez egy kedvezményes árú rendszerfelügyeleti szolgáltatást kapcsolunk. Az ezt igénybe vevő vállalkozásnak nem jelent egyszeri nagy anyagi megterhelést informatikai rendszerének modernizálása, előre tervezhető havi költséggel lehet egy modern alapokra helyezett számítógépes hálózata, melyhez folyamatos műszaki támogatás is tartozik. A tervezési folyamattól kezdve a meglévő infrastruktúrán tárolt adatok teljes körű migrálásán át, az új rendszerek betanításán keresztül végig menedzseljük az átállást, majd a rendszerfelügyelet keretében a kialakított környezetet üzemeltetjük is.

A legfontosabb, a gyakorlatban beépített / megvalósított komponensek:

 • Fájlok elérése jogosultság- és verziókezeléssel
 • Távmunka támogatás (titkosított VPN hálózat)
 • Mobil munkaállomások és eszközök támogatása
 • Nyomtatók közös elérése (nyomtatószerver)
 • Hálózati lapolvasás, több célhellyel is
 • Ügyviteli szoftverek hálózatos elérése
 • Elektronikus levelezés (e-mail) (IMAP)
 • Telephelyek közötti szinkronizáció
 • Szeparált vendég Wi-Fi hálózat
 • Antivírus, ransomware védelem
 • Tűzfal, webes tartalomszűrés
 • Biztonsági mentés (cloud is)
 • Szolgáltatások monitorozása