Biztonsági kamerák felszerelése megbízhatóan, megfizethető áron. Óvja meg családját és értékeit minőségi, nagy felbontású kamerarendszer segítségével. Társasházak, családi házak, ipari létesítmények, szállodák, stb. komplett megfigyelő kamerarendszerének telepítése és beállítása.

Kamerarendszert telepítene otthonába, üzletébe vagy irodájába?

A biztonsági kamerarendszereket úgy tervezzük meg, hogy személyre szabott, komplex megoldást kapjon, amely nagy mértékben hozzájárul otthona, értékei és szerettei megvédéséhez, az esetleges betörés utáni azonosításhoz és bizonyíthatósághoz. Ha riasztáskor távolról meg szeretné tekinteni ingatlanát, vagy bizonyítékra van szüksége, akkor kamerás megfigyelőrendszer telepítését javasoljuk.

Miért van szüksége kamerarendszerre?

Megelőzésre: a kamerák kamerák látványa elriaszthatja a betörőt, vagy a riasztórendszer jelzésekor távolról (akár okostelefonról) meg tudja nézni a kamerák élő és rögzített videóit, valamint a felderítésben, bizonyításban is nagy segítségére lehet egy kamerás megfigyelőrendszer. Kétség esetén bizonyosságot szerezhet arról, ki volt az elkövető.

Miért miket válasszon a kamerarendszer kivitelezésére?

Minőségi, megbízható IdentiVision, Hikvision, Hyundai márkájú termékeket használunk és telepítünk. Az eszközök beszerzését, szállítását és szükség esetén garanciális ügyintézését “házon belül” biztosítjuk.

Kamerás megfigyelőrendszer beszerelésének menete:

 • Kérje ingyenes személyes felmérésünk, árajánlatunk.
 • A megbeszélt időpontban ingyenesen felmérjük a helyszínt, átnézzük a kapott dokumentációkat, tervrajzokat.
 • Az igények és a helyszín sajátosságait figyelembe véve ingyenesen elkészítjük Önnek a legjobb védelmi rendszert tartalmazó részletes árajánlatot.
 • A megegyezés szerinti időpontban telepítjük a rendszert.
 • Ha esetleg a garanciaidőn belül bármi hiba merül fel, a rendszer garanciás hiba esetén ingyenesen javításra kerül. Természetesen garanciaidőn túl, vagy nem garanciális hiba esetén (pl. villámcsapás) is elvégezzük az adott eszköz javítását.

Milyen felbontású kamerák használata javasolt?

 • 1MP HD 720p felbontás
  arc és rendszámfelismerés 7-8 m-ről
 • 2MP FULL HD 1080p felbontás
  arc és rendszámfelismerés 14-16 m-ről
 • 4MP 2K felbontás
  arc és rendszámfelismerés 28-32 m-ről

FTP tárhely kamerarendszerekhez

Sajnos illetéktelen behatolás esetén az elkövető magával viheti a felvételeket végző és őrző berendezést (NVR / DVR) is, így a felvételek utólag nem elérhetőek. Egyes készülékgyártók lehetőséget biztosítanak felhő alapú adattárolásra is, ám ezek többnyire költséges megoldások. Áthidaló megoldásnak kedvező árfekvésű FTP tárhelyet tudunk adni az ezzel kompatibilis készülékekhez, így esemény (mozgás) esetén a készülék állóképeket tud a távoli (FTP) szervereinkre feltölteni. Ezen képeket bármikor rendelkezésre tudjuk bocsátani, így eltulajdonított rögzítő esetén is marad képanyag az eseményekről, a hatósági eljáráshoz így bizonyítékok állnak rendelkezésre.