Korunkban már egyetlen vállalkozásnak sem elegendő, hogy csupán a hagyományos médiákban szerepeljen, mint a nyomtatott sajtó, a tv, rádió. Szinte kötelező érvényű, hogy az Interneten is megjelenjen, cégbemutatóval, termékkatalógussal, vagy akár on-line rendelési alkalmazással! Megszűnnek az eddigi területi korlátok, ezentúl már nem csak az Ön telephelyén, hanem a világon bárhol értékesítheti termékeit, szolgáltatásait, egy teljesen új piaci szegmenst megismerve, jelentősen növelve profitját.

Manapság sok az újonnan megjelenő vállalkozás ezen a téren, és ez sajnos a minőség rovására megy. A mi minőségi garanciánk az internetes szerverek üzemeltetése, hálózatok karbantartása és weblapok tervezése, kivitelezése területén szerzett sokéves tapasztalat. Bízunk benne, hogy Ön is minket választ saját illetve céges weboldalának kialakításához!

  • Cégbemutató oldalak, internetes névjegyek
  • Vállalati honlapok, CMS rendszerek
  • Webáruházak, online termékkatalógusok

Tartalomjegyzék

WordPress alapú honlapkészítés

A WordPress egy nyílt forráskódú, PHP-ben megírt tartalomkezelő rendszer (CMS, Content Management System), amely a weboldalak és blogok egyszerű létrehozását és kezelését teszi lehetővé. Az alaprendszer tovább bővíthető plugin-ok és sablonok segítségével, melyeknek köszönhetően például egy egyszerű e-bolt is készíthető. A WordPress tartalomkezelő rendszerrel minden eszköze meglesz, ami csak kell, hogy oldalát olyanná alakítsa, amilyenné azt szeretné. Ezek és még sok más ok miatt választotta több mint 60 millió ember világszerte a WordPress-t weboldalaihoz.

Joomla alapú honlapkészítés

Joomla – díjnyertes tartalomkezelő rendszer (Content Management System), melynek segítségével könnyedén elkészítheti saját weboldalait és online alkalmazásait. Azon tulajdonságai, mint az egyszerűség (HTML vagy CSS ismeret nem szükséges), a bővíthetőség (több mint 10,000 bővítmény) vagy a könnyedség (amellyel az oldal tartalma bővíthető) teszik a Joomla-t az egyik legnépszerűbb eszközzé a weboldalak létrehozásához.

Egyedi fejlesztésű bővítmények nyílt forráskódú rendszerekhez

A nyílt forráskódú magra csak a legszükségesebb, elengedhetetlen számú harmadik féltől származó kiegészítő kerül (ezek is fizetős, terméktámogatással rendelkező szoftverek), minden más funkció egyedi fejlesztés keretében, a WordPress / Joomla kódolási ajánlásait szem előtt tartva kerül elkészítésre. Így a teljes szoftver ára alacsonyabb, mint egy „nulláról” felépített teljesen egyedi fejlesztés, és gyakorlatilag mentes lehet az ismeretlen, többnyire szedett-vedett kódminőségű bővítmények által okozott biztonsági hibáktól.

MX-CMS tartalomkezelő rendszer

Az MX-CMS olyan szoftverrendszer, amely internetes portálok akár több felhasználó általi elkészítését, kezelését, és tárolását segíti, továbbá gondoskodik a tartalmak strukturált megjelenítéséről, statisztikák készítéséről, kiegészítő funkciók integrálásáról. Az MX-CMS webalapú program, amely lehetővé teszi változatos adatok dinamikus publikálását programozói tudás nélkül. Az MX-CMS legfontosabb tulajdonsága a dinamizmus. A tartalmat, annak megjelenését megfelelő jogosultság esetén bármikor, bárhonnan meg lehet változtatni.

CMS rendszerünket azon, teljesen egyedi igényeket kívánó webalapú alkalmazások mögé kínáljuk, ahol nem kívánt / nem megengedhető / nem praktikus széleskörűen használt nyílt forráskódú szoftver használata. Mivel teljesen egyedi fejlesztésű rendszerről van szó, gyakorlatilag minden megvalósítható olyan részletességgel, amit csak a projekt megkíván.

Webáruház készítés

Az internet megnyitotta a termékek és szolgáltatások világát. Olyan utakat is kínál, amelyeken egyébként sohasem járhatnánk. Az információkat könnyen meg lehet találni, így néhány perc alatt összehasonlíthatók az egyes termékek árai a különböző árusító helyeken, megnézhetők a szállítási feltételek stb. Egyszóval kiválasztható a számunkra legmegfelelőbb kínálat. Az interneten keresztül történő vásárlás lehetőséget ad sikeres vásárlásokra a legkülönfélébb nemzetiségű áruházakban, anélkül, hogy kitennénk a lábunkat az otthonunkból. Ráadásul mindezt nem korlátozza a nyitvatartási idő, a nap és az éj bármely órájában vásárolhatunk a kívánságunk szerint. Az interneten keresztül szinte mindent megtalálunk, amit csak akarunk, árut és információt, szolgáltatást és szórakozást egyaránt.

Akár új webáruház indítása a cél, akár meglévő webáruházát szeretné feljavítani, mindenre találunk optimális megoldást.

Mobilalkalmazás fejlesztés

React Native technológiával készítjük el mobilalkalmazásainkat, amik iOs és Android operációs rendszerek alatt is működőképesek. Az alkalmazások tartalmának menedzseléséhez webalapú felületet is biztosítunk, utóbbi mögé pedig természetesen a szükséges szerver oldali infrastruktúrát is, igény esetén magas rendelkezésre állású (HA), elosztott környezetben.