Fő tevékenységi körök:

Cégünk fő profilja szerint internetes weboldal- és webáruház készítéssel, számítógépes hálózatok építésével és menedzselésével foglalkozik. Munkáink között megtalálható a legegyszerűbb néhány oldalas weboldaltól kezdve az egészen a komplex webáruházakig mindenféle internetes portál, portálrendszer. Ügyfeleink részére teljes körű informatikai szolgáltatásokat kínálunk, beleértve az informatikai eszközök beszerzésétől kezdve a hálózatok tervezésén és kivitelezésén át egészen a szükséges szoftverek telepítését és oktatását. Partnereinket a rendszerek kivitelezése után sem hagyjuk magára, eseti és/vagy általános rendszer-felügyeleti szerződés keretében folyamatos rendelkezésre állással biztosítjuk a meglévő számítógépes rendszer működtetését. Ügyfeleink között megtalálhatóak a legkisebb vállalkozásoktól kezdve a több száz millió forint forgalmú KKV-k is, melyek mindegyikének igényeik és költségkeretüknek megfelelően keressük meg a személyre szabott, optimális informatikai megoldásokat.

Áttekintés:

  • Alapítás éve: 2010
  • Székhely: Zalaegerszeg
  • Régió: Nyugat-Dunántúl
  • 15+ év szakmai tapasztalat
  • Több mint 150 domain név
  • Több mint 60 aktív weboldal
  • Közel 20 aktív webáruház
  • 3db aktív adatparki szerver

Legfrissebb weboldal- és webáruház készítés referenciák

Hírek, információk, kiemelt ajánlatok

Virtuális szerver szolgáltatás Plesk-el

VMWare ESXi alapú virtuális szerverek szakembereknek, Plesk kontrol panel licenccel. Magunk is gyakorló fejlesztők / rendszergazdák lévén a szakmában töltött év(tized)ek alatt kikristályosodott milyen szerver oldali környezetben szeretünk és tudunk hatékonyan dolgozni, és ehhez megfelelő infrastruktúrát alakítottunk ki. Ezen hardveres és szoftveres háttér bővítéseként nyitottunk a hozzánk hasonló piaci résztvevők felé, hogy minőségi szolgáltatásainkkal segítsük a webfejlesztők, ügynökségek, kisebb-közepes webtárhely szolgáltatók népes táborát. Sok különböző virtualizációs technológiát és menedzsment szoftvert kipróbáltunk az évek alatt, és nagyjából 2010 óta kísérjük figyelemmel / használjuk aktívan a Plesk termékeket. Nem titkolt dolog, hogy nem kívánunk “tömegszolgáltató” lenni a virtuális szerver szolgáltatások piacán. Szolgáltatásainkat azon szakemberek részére biztosítjuk akik megbízható környezetben szeretnék üzemeltetni az általuk készített / üzemeltetett weboldalakat, webáruházakat, egyéb internet alapú szoftvereiket. A klasszikus webtárhely szolgáltatás mint tevékenység sok kisebb vállalkozó portfóliójában is szerepel, azonban ezt többnyire olcsó, osztott infrastruktúrán üzemeltetik annak minden hátrányával együtt. Nekik, és többi fejlesztő társunknak kívánunk segítségre lenni abban, hogy minőségi hardveren, valós szoftveres szeparáció mellett (teljes virtualizáció), egy piacvezető vezérlő-szoftver segítségével dolgozhassanak.

Virtuális szerver szolgáltatás Plesk licenccel

Ginop 3.2.2 pályázat

A GINOP-3.2.2-8.2.4-16 Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása felhívás célja, hogy a mikro-, kis- és közepes vállalkozások infokommunikációs fejlesztésével növelje hatékonyságukat, erősítse jövedelemtermelő képességüket, egyúttal fokozza versenyképességüket. Kiemelten fontos, hogy a hazai kkv-k lépést tudjanak tartani a jelen és jövő technikai kihívásaival, technológiai hátterük, üzleti folyamataik és felszereltségük modernizálásával felzárkózzanak a fejlettebb országok vállalkozásaihoz képest.

Kedvezményes webáruház készítés a GINOP 3.2.2 pályázat keretében