Rendszeresen előfordul hogy ügyfeleink nem találnak a piacon egy-egy egyedi feladatuk elvégezésére alkalmas kész szoftver terméket, avagy ha találnak is, annak árazása nem megfelelő. Sok olyan helyzet alakulhat ki a gyakorlatban amikor úgynevezett célszoftvert kell készíteni egy adott feladat elvégezésére.

Egyedi desktop szoftver fejlesztés Windows platformra: szabványos Win32 alkalmazásokat készítünk többnyire Delphi használatával. Az elkészült szoftver a felhasználó saját gépén / gépein telepíthető, Windows XP-től felfelé (Windows 7, 8, 8.1, 10) működképes.

Egyedi szoftver fejlesztés multi-platformra: ezen szoftverek leggyakrabban intranetes vagy internetes alkalmazások, melyeket internetes webböngészőből érünk el. Ez esetben a program egy webszerver alatt fut, mely lehet helyi gépen vagy távoli kiszolgálón, így az elérés nem helyhez kötött. Helyi telepítés esetén sokszor egy virtuális gépben üzemeltetjük a könnyebb menedzselhetőség és egyszerűbb biztonsági mentés érdekében. Amennyiben a cég adatbiztonsági előírásai megkövetelik hogy csak a belső hálózaton futhat, de mégis szükséges az Internet felőli elérés akkor titkosított VPN csatorna is kivitelezhető.

Hivatkozások: