Új és használt számítógépek, alkatrészek, kellékek

Egyedi árajánlatkérések tekintetében vállaljuk PC konfigurációk, hálózati eszközök, egyéb informatikai kellékek beszerzését. Kínálatunkban használt és új termékek egyaránt szerepelnek.

Új, brand és épített konfigurációk

Személyre szabottan összeállítjuk a felhasználási célnak legjobban megfelelő számítógépeket, megjelenítőket, perifériákat és egyéb kellékeket. Természetesen kiszolgáló gépeket (szerverek) beszerzését és üzembe állítását is vállaljuk rövid átfutási idővel. HP disztribútor partnerünknek köszönhetően business / enterprise szintű HP hálózati eszközöket tudunk szállítani kedvező áron.

Prémium kategóriás felújított számítógépek

Az általunk forgalmazott prémium kategóriás felújított számítógépek remek választás tárgyai lehetnek újonnan építendő vagy megújítandó számítógépes hálózata részére. Ezen gépek a felső kategóriás, “business” vonalat képviselik, minőségi alkatrészekből precíz mérnöki tervezéssel összeállított konfigurációk. Ezen felújított, használt számítógépek a bolti ár tört részéért megvásárolhatóak és az olcsó új termékeknél hatékonyabb működést, magasabb rendelkezésre állást és hosszabb élettartamot garantálnak.

Szerviz / garancia

Murphy óta tudjuk de mi nem csinálunk belőle problémát. Éppen ezért is vállaltuk, hogy számítógépeinkre és TFT monitorainkra 1 év, minden más termékünkre 6 hónap szavatosságot vállalunk.

Legális szoftvert - használt számítógépekre

A Microsoft® OEM programja lehetővé teszi, hogy az általunk forgalmazott használt számítógépeket eredeti Windows™ 7 operációs rendszerrel előtelepítve, valamint Microsoft® Office irodai csomaggal értékesíthessük az OEM szoftver bolti árának töredékéért. A részletes feltételekről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Csomagküldés

Nem jár Zalaegerszegen? Vagy egyszerűen nincs ideje eljönni? Esetleg nem is éri meg egy egész napon át autózni? Az idő pénz! Ez nem is kérdés. Csomagküldő szolgáltatásunkkal a megrendelt termékeket az ország bármelyik pontjára két munkanapon belül eljuttatjuk, rendkívül egyszerű és kedvező díjszabás mellett.