Korunkban már egyetlen vállalkozásnak sem elegendő, hogy csupán a hagyományos médiákban szerepeljen, mint a nyomtatott sajtó, a tv, rádió. Szinte kötelező érvényű, hogy az Interneten is megjelenjen, cégbemutatóval, termékkatalógussal, vagy akár on-line rendelési alkalmazással! Megszűnnek az eddigi területi korlátok, ezentúl már nem csak az Ön telephelyén, hanem a világon bárhol értékesítheti termékeit, szolgáltatásait, egy teljesen új piaci szegmenst megismerve, jelentősen növelve profitját.

Manapság sok az újonnan megjelenő vállalkozás ezen a téren, és ez sajnos a minőség rovására megy. A mi minőségi garanciánk az internetes szerverek üzemeltetése, hálózatok karbantartása és weblapok tervezése, kivitelezése területén szerzett többéves tapasztalat. Bízunk benne, hogy Ön is minket választ saját illetve céges weboldalának kialakításához!

 • Cégbemutató oldalak, internetes névjegyek
 • Vállalati honlapok, CMS rendszerek
 • Webáruházak, online termékkatalógusok

Wordpress alapú honlapkészítés

A WordPress egy nyílt forráskódú, PHP-ben megírt tartalomkezelő rendszer (CMS, Content Management System), amely a weboldalak és blogok egyszerű létrehozását és kezelését teszi lehetővé. Az alaprendszer tovább bővíthető plugin-ok és sablonok segítségével, melyeknek köszönhetően például egy egyszerű e-bolt is készíthető. A WordPress tartalomkezelő rendszerrel minden eszköze meglesz, ami csak kell, hogy oldalát olyanná alakítsa, amilyenné azt szeretné. Ezek és még sok más ok miatt választotta több mint 60 millió ember világszerte a WordPress-t weboldalaihoz.

Joomla alapú honlapkészítés

Joomla – díjnyertes tartalomkezelő rendszer (Content Management System), melynek segítségével könnyedén elkészítheti saját weboldalait és online alkalmazásait. Azon tulajdonságai, mint az egyszerűség (HTML vagy CSS ismeret nem szükséges), a bővíthetőség (több mint 10,000 bővítmény) vagy a könnyedség (amellyel az oldal tartalma bővíthető) teszik a Joomla-t az egyik legnépszerűbb eszközzé a weboldalak létrehozásához.

MX-CMS tartalomkezelő rendszer

Az MX-CMS olyan szoftverrendszer, amely internetes portálok akár több felhasználó általi elkészítését, kezelését, és tárolását segíti, továbbá gondoskodik a tartalmak strukturált megjelenítéséről, statisztikák készítéséről, kiegészítő funkciók integrálásáról. Az MX-CMS webalapú program, amely lehetővé teszi változatos adatok dinamikus publikálását programozói tudás nélkül. Az MX-CMS legfontosabb tulajdonsága a dinamizmus. A tartalmat, annak megjelenését megfelelő jogosultság esetén bármikor, bárhonnan meg lehet változtatni.

A rendszer modulrendszerű, mely alapkiépítésben a következő modulokat tartalmazza:

 • Felhasználókezelés, jogosultságok beállítása
 • Menüpontok kezelése, létrehozása, szerkesztése
 • Hírcsoportok és hírek szerkesztése, publikálása
 • Képek, videók, hivatkozások beágyazása
 • Fotógaléria készítése és beágyazása
 • Szavazó modul beágyazása
 • Egyéni HTML kód elhelyezése
 • Webstatisztika

Mindezen funkciók mellé kérhető tetszőleges funkciójú egyéb modul, igény esetén testre szabva, mint például: professzionális fotógaléria, videógaléria, termékkatalógus, webáruház, apróhirdetés, vendégkönyv, fórum, chat, hírlevél, SMS küldés, stb.

Az MX-CMS rendszer egyik legsikeresebb modulja a webáruház.

Ön és vállalkozása miért hagyná ki a kínálkozó lehetőséget?

További információkért, demo hozzáférésért keresse munkatársainkat bizalommal!

Munkatársaink Zala, Vas, Győr-Moson-Sopron és Pest megyében személyesen állnak az Ön rendelkezésére, kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!